0167-500005 info@demooroptiek.nl

Contactlenzen

van hard tot zacht altijd comfortabel

Lensonline

Samen met Lensonline  vinden we jouw perfecte lens.

of Voor het comfortabel contactlenzen dragen ben je bij ons aan het juiste adres. Met een breed assortiment aan producten via LensOnline, kunnen wij op zoek naar de geschikte lens voor jouw ogen en leefsituatie.

Sinds augustus 2019 werken wij samen met LensOnline. Dit is een online webshop voor contactlenzen, zodat je gemakkelijk vanuit huis je contactlenzen bij ons kunt  bestellen. Het grote voordeel voor jouw als klant is dat wij dezelfde lage internetprijzen hanteren in de winkel. Heb je liever dat wij, zoals van ouds, je lenzen bestellen? Ook dat is geen probleem. Je kunt je bestelling gratis ophalen bij ons in de winkel. Heb je geen tijd om ze op te halen? Dan laat je ze gewoon gemakkelijk thuis bezorgen voor €4.95.

Door onze krachten te bundelen met LensOnline, kunnen we je als klant het beste bieden, namelijk professionele oogzorg in combinatie met contactlenzen voor lage internetprijzen. De service blijft via ons lopen, precies zoals je gewend bent. Kom gerust langs of maak een afspraak voor een lenscontrole of voor vrijblijvend advies.

type lenzen

Hard, zacht, dag of maand en Moor!

Zoveel mensen zoveel lenzen. Bijna voor iedereen is er wel een passende oplossing te vinden. Welke lenzen bij jou passen? dat ligt helemaal aan je wensen, sterktes en bijvoorbeeld werk en sport. Wanneer je bij ons komt voor een aanpassing gaan we samen kijken wat het beste bij je past. We leren je lenzen inzetten en onderhouden en gaan na 2 weken dragen samen kijken wat we er van vinden.

Wil je hierna meer weten? neem dan gerust contact met ons op of maak een afspraak

 

Aanpassing en Controles.

Voor het aanpassen en controleren van lenzen brengen wij kosten in rekening.

We zien natuurlijk het liefste dat je bij ons de lenzen en vloeistof aanschaft om jou zo goed mogelijk te bergeleiden en zodat wij weten wat er op je oog zit en hoe het oog er op kan of gaat reageren. Draag je toch liever lenzen naar eigen keuze, maar wil je toch bij ons op controle komen dan kan dit natuurlijk ook.

De prijzen zijn als volgt.

Bij aankoop van lenzen / Zonder aankoop lenzen (eigen lenzen)

  • Aanpassing harde lenzen 70,-/ 120,-
  • Aanpassing zachte lenzen 30,-/ 49-
  • Controle lenzen via ons  30,- / 49,-

vormstabiele lenzen

Harde contactlenzen

Harde lenzen zijn het langste op de markt, maar vergis je niet ook dit product blijft zich ontwikkelen en vernieuwen. 

NKL/MEDICON

Voor de Harde lenzen werken wij met NKL de enige Nederlandse lenzen specialist die hun productie heeft in Emmen. De fijne samenwerking met hun specialisten en brede range van producten zorgen er voor dat we altijd de juiste passing hebben voor jouw ogen. Iets wat het draagcomfort van je harde lenzen zeker bevorderd. 

De Harde lenzen van NKL bieden wij al aan vanaf 120,- p.s.

Aanpassingen en controles

Voor het aanpassen en controleren van lenzen brengen wij kosten in rekening.

We zien natuurlijk het liefste dat je bij ons de lenzen en vloeistof aanschaft om jou zo goed mogelijk te bergeleiden en zodat wij weten wat er op je oog zit en hoe het oog er op kan of gaat reageren. Draag je toch liever lenzen naar eigen keuze, maar wil je toch bij ons op controle komen dan kan dit natuurlijk ook.

Zachte contactlenzen

Zachte contactlenzen

De zachte contact lens is de meest verkochte lens op dit moment. Ze zijn er in dag,week,maand variant en nu zelfs met leesgedeelte of cilinder. Het is niet voor iedereen de oplossing, maar voor steeds meer mensen is er een zachte contactlens beschikbaar.

Daglenzen PURE 

Wij werken het meeste met de dag lenzen van Eye Definition PURE deze daglens is ontwikkeld met matrialen die zacht en comfortabel zijn voor het oog met een goede prijs kwaliteit verhouding. Het voordeel van de daglens is dat je elke dag een schone lens in kan zetten, geen losse vloeistoffen meer nodig hebt en minder kans op oogproblemen met een verhoogt comfort. Door de samenwerking met Lens online is het prijs verschil tussen de maandlens en daglens veel minder groot geworden wat er voor zorgt dat deze mooie oplossing voor iedereen bereikbaar is.  Deze zijn leverbaar als gewoon, met cylinder en met leesgedeelte en leverbaar vanaf 22,50,- voor een 30 pack.

Maandlenzen  Performance

Voor de maandlens oplossing is er de PURE preformance samen met de Sensative vloeistof. Deze combi is zacht voor de ogen en bied over de hele dag en maand goed zicht op elk moment. Deze zijn leverbaar als gewoon, met cylinder en met leesgedeelte en zijn leverbaar vanaf 45,- per sixpack.

myopie behandeling

Zit jouw kind veel op de tablet?

Je hoort het steeds vaker en je hebt het zelf vast vroeger van je ouders gehoord: niet te dicht op de TV, dat is slecht voor je ogen! Toch hadden ze niet helemaal ongelijk. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat door het toenemend schermgebruik en het minder buiten spelen door kinderen er een steeds grotere groep ontstaat die last krijgt van Myopie. Dit is een ander woord voor bijziendheid, ofwel een minsterkte. MiSight contactlenzen remmen de groei van het oog, wat deze minsterkte veroorzaakt. Deze lenzen worden voorgeschreven in overleg met de optometrist, orthoptist of oogarts.

Wil je meer weten? Kijk op de website van Coopervisioen voor meer informatie.

ben je al nieuwsgiering? 

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak

Email

info@demooroptiek.nl

Telefoonnummer

0167-500005

Adres

Kaaistraat 57 

4651 BM Steenbergen

Dinsdag t/m Vrijdag

9:30 tot 17:30

Zaterdag

9:30 tot 16:00

Zondag

Gesloten

× Hoe kan ik je helpen?