0167-500005 info@demooroptiek.nl

Wij zijn de Moor optiek.

Wat leuk dat je er bent! wij zijn jouw persoonlijke opticien in steenbergen. we helpen je graag met het vinden van de beste kijkoplossing. Of het nu gaat om maandlenzen, een ray-ban zonnebril. 

 Meer dan alleen een oogmeting.

Iedereen kan bij ons vrijblijvend terecht voor een oogscreening en zichtadvies. Ook kijken we gelijk of je recht hebt op een brilvergoeding. Daarnaast is het mogelijk om bij ons een uitgebreide oogmeting te doen. Natuurlijk ben je altijd welkom om je ogen te laten meten, maar wil je zeker zijn dat je niet te lang hoeft te wachten maak dan vrijblijvend een afspraak. 

ons

verhaal

In 2018 zijn wij gestart met de Moor optiek. Na dat Michiel de afgelopen 20 jaar veel van de brillenwereld heeft gezien wilde hij het zelf gaan doen, maar dan wel op zijn manier. Hierbij ontstond al snel de slogan “do Moor of what makes you happy”. Dit is tot op de dag van vandaag nog steeds het uitgangspunt.

Waar worden wij dan happy van? een happy klant! Dit doen wij door te werken met de producten waar wij en jij happy van worden samen met het advies en de oplossing die bij jou past.

In 2023 hebben we onze service verder uitgebreid met optometrie. Wij vinden namelijk dat als locale ondernemer je ook de verantwoording hebt op het leefbaar houden van de gemeente waarin je zit. Zo kunnen we oogzorg dichter bij huisbrengen.

 

Team

Ons team

Michiel

Eigenaar/opticien/varilux specialist

Michiel is het aanspreek punt in de winkel. Samen met Imke staat hij dagelijks in contact met de klant en de leveranciers.

Imke

Opticien/contactlens specialist in opleiding

Imke is vanaf 2020 werkzaam bij de moor optiek en gediplomeerd opticien. In 2023 is ze de opleiding contactlens specialist gestart.

Lianne

Eigenaar / Backoffice

Lianne is Mede eigenaar en stille kracht achter Michiel en Imke. Ze houd zich bezig met administratie, inkoop, marketing en onderhoud winkel.

nieuwsgierig

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak.

Email Us

info@divioptometry.com

Adres

Kaaistraat 57

4651 BM Steenbergen

 

Dinsdag t/m Vrijdag

9:30 tot 17:30

Zaterdag

9:30 tot 16:00

Zondag

Gesloten

× Hoe kan ik je helpen?