0167-500005 info@demooroptiek.nl

Brillenglazen

onzichtbaar en toch zo bepalend

Varilux expert

Wij zijn jouw Essilor varilux expert

We kunnen met trots stellen dat wij de Essilor Varilux specialist in de regio zijn. Essilor is de uitvinder van het multifocale glas en zij zijn nog steeds koploper in brillenglazen voor jong en oud. Wat wij ook fijn vinden is dat het grootste deel van hun glazen gewoon hier in Nederland worden gemaakt. Wel zo prettig en vertrouwd. De rest van hun glazen komen trouwens gewoon uit Europa!

Varilux expert ben je niet zomaar!

Om jezelf echt varilux expert te mogen noemen, moet je aan het een en ander voldoen. Zo werken wij met de nieuwste apparatuur en hebben we speciale machines om de beste maatwerkglazen aan te meten. We hebben bijvoorbeeld de AVA-800 om de ogen op een honderdste nauwkeurig te meten en de Visioffice X om een filmopname te maken van je kijkgedrag. Daarnaast volgen wij elk jaar meerdere trainingen om up-to-date te blijven wat betreft de nieuwste meettechnieken en technische ontwikkelingen op het gebied van glazen.

type glazen

Enkelvoudig, computer, Multifocaal en Moor!

Veel van deze namen voor glazen heb je vast al eens voor bij horen komen en er zijn er nog veel meer! In de winkel kunnen we je er natuurlijk nog veel meer over uitleggen maar op deze pagina bespreken we de meest verkochte varianten.

Wil je hierna meer weten? neem dan gerust contact met ons op.

 

Het glas van nu.

Eyezen brillenglazen zijn de enkelvoudige glazen die perfect aansluiten bij het hedendaagse kijkgedrag. Met behulp van de geavanceerde AVA-techniek worden deze glazen tot op een honderdste dioptrie nauwkeurig aangemeten. Bovendien beschikken ze over een extra kijkpunt voor het gebruik van je telefoon of tablet, evenals een nachtzichtoplossing en het EPS blauwfilter. Door al deze eigenschappen bieden de Eyezen glazen een natuurlijk en comfortabel zicht gedurende de hele dag.

Wil je meer weten? Bezoek dan de website van Essilor voor uitgebreide informatie.

AI voor de beste glazen

Het beste multifocale glas van dit moment.

Een multifocaal brillenglas dat weet hoe jouw ogen precies bewegen. Dat is de nieuwste stap in het Varilux gamma. Met behulp van kunstmatige intelligentie voorspelt het Varilux® XR series™-brillenglas hoe je naar dingen kijkt, zodat je direct scherp zicht ervaart op alle afstanden, zelfs tijdens beweging en vloeiende overgangen van dichtbij naar veraf.

Wil jij meer weten? Kijk op de website van Essilor voor meer informatie.

Myopie nu behandelbaar

Zit jouw kind veel op de tablet?

 

Je hoort het steeds vaker en je hebt het zelf vast vroeger van je ouders gehoord: niet te dicht op de TV, dat is slecht voor je ogen! Toch hadden ze niet helemaal ongelijk. Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat door het toenemend schermgebruik en het minder buiten spelen door kinderen er een steeds grotere groep ontstaat die last krijgt van Myopie. Dit is een ander woord voor bijziendheid, ofwel een minsterkte. Brillenglazen remmen de groei van het oog, wat deze minsterkte veroorzaakt. Deze glazen worden voorgeschreven in overleg met de optometrist, orthoptist of oogarts.

Wil je meer weten? Kijk op de website van Essilor voor meer informatie.

bij elke lichtsterkte

comfortabel zicht.

Je kent het vast nog wel van je grootouders, glazen die donker worden in de zon. De techniek is de afgelopen jaren sterk verbeterd, waardoor je nu geen restkleur meer ziet wanneer je binnen bent. Bovendien worden ze snel donker en kleuren snel licht weer op. Er is zelfs een versie die ook meekleurd en gepolariseerd is voor gebruik in de auto.

Meekleurende glazen zijn verkrijgbaar in maar liefst 7 verschillende kleuren, dus niet alleen meer in het traditionele bruin.

Wil je meer weten? Kijk dan op de website van Essilor voor meer informatie.

ben je al nieuwsgiering? 

Ervaar het zelf en maak nu een afspraak

Email

info@demooroptiek.nl

Telefoonnummer

0167-500005

Adres

Kaaistraat 57 

4651 BM Steenbergen

Dinsdag t/m Vrijdag

9:30 tot 17:30

Zaterdag

9:30 tot 16:00

Zondag

Gesloten

× Hoe kan ik je helpen?